Rreth NajdiDom.mk

NajdiDom.mk е моќен и ефикасен агрегатор на информации за недвижнини кој Ви овозможува пребарување на сите недвижнини на едно место.

Зошто да губите време?

Ви овозможуваме бесплатно, брзо и лесно да го пронајдете Вашиот нов дом пребарувајќи конкретни карактеристики како цена, локација, тип на имот, квадратура, број на соби и слично, а во исто време Ви овозможува да ги видите сите најнови огласи за недвижнини кои се објавени.

Освен преземањето на огласи од популарни портали за недвижнини, пребарувачот ги чисти и унифицира податоците. Преземањето на огласите се врши неколку пати дневно со што можеме да бидеме сигурни дека податоците се секогаш ажурирани.

Затоа не чекајте, пронајдете го Вашиот нов дом!

Соопштение за јавност

Соопштението за јавност може да го преземете на следниов линк.

Сликите може да ги преземете на следниов линк.